Vad händer egentligen när vi dör? LifeRadio 160511

14 May 2016 11:232880

"VAD HÄNDER EGENTLIGEN NÄR VI DÖR?"
Kan det vara en underbar upplevelse - att se fram emot?

Hör Eleonor Magnusson , ett av våra finaste medium i Sverige, berätta i veckans program vad som händer när vi "går över" i samspråk med Hillevi Sjögren som också haft många fina upplevelser kring och efter att kära gått bort.
Du hör vår webradio varannan onsdag på www.liferadio.se. Du kan också lyssna på det här på LifeTV sidan.
Varmt välkommen att lyssna! <3
Mer om Eleonor hittar du på: www.eleonormagnusson.com

Programvärdar: Hillevi Sjögren och Eleonor Magnusson

LifeRadio Göteborg sänder program från hjärta till hjärta med en vision att hjälpa till att skapa en allt mer kärleksfull värld.

Varannan vecka hör ni Hillevi Sjögren och Eleonor Magnusson som värdar för program med aktuellt innehåll om vad som är viktigt just nu och en värdefull injektion hur vi blir allt mer kärleksfulla.
Vi kan utlova humor, glädje och kärleksfulla hjärtan i en skön mix om allt mellan himmel och jord. Vi hoppas du kommer att må bra av att lyssna på oss! www.liferadio.se

Om programvärdarna:
Hillevi Sjögren initierade LifeRadio Göteborg 2011 efter att intuitivt upplevt att det är "Hjärtats tidsålder" som vi gått in i och en önskan om att hjälpa till att skapa en mer kärleksfull värld. Genom åren har hon sänt LifeRadio Göteborg via 103,1 MHz och även startat LifeTV Sweden - hjärtats television.

Eleonor Magnusson, www.eleonormagnusson.com är ett välkänt och uppskattat medium i Sverige. Som den Indigo hon är så lägger hon ned mycket kraft på att belysa sanningar ute i världen, för andra att ta del av så att vi tillsammans ska kunna förändra världen till det bättre. Eleonor är också mycket engagerad i en hållbar och ekologisk livsstil, samt förklarar gärna i sin roll som lärare hur det påverkar vårt energisystem och energikroppar.

Read more